De LachcoachBijscholing lachyoga voor professionals
Tweedaagse training tot Lachyoga begeleider

Bijscholing LachYoga – Geaccrediteerd VYN

Bijscholing voor Lach yoga docenten en andere professionals, die de lach willen integreren in hun eigen en/of professionele leven. Deze cursus is geaccrediteerd door de Vereniging Yogadocenten Nederland met 12 punten (Vereniging Yogadocenten Nederland).

LET OP: VYN werkt sinds kort niet meer met accreditatie punten. Alhoewel je deze training dus niet meer specifiek voor je punten doet, is het nog steeds een super leuke bijscholing en altijd interessant voor je persoonlijke ontwikkeling.

Na het succesvol doorlopen van de training ben je een “Certified Laughter Yoga Leader (CLYL)” met een internationaal erkende kwalificatie. Je kan dan Lachyoga sessies geven in sociale clubs, yoga- en fitness centra’s, scholen, bejaarden centra, op de werkvloer of openbare gelegenheden. Met andere woorden; je bent bevoegd om Lachyoga te geven over de gehele wereld. Yeah!

Meld je aan voor deze cursus

(bijscholing) voor professionals

Cursus / bijscholing voor Lachyoga docenten en andere professionals. Geaccrediteerd door de VYN.

Even praktisch

Wie, wat, hoe en waar?

Wat vonden ze er van?

Enkele deelnemers aan het woord

Het was lachwekkend, kreeg er veel energie door, positief, ja, het was geweldig. Sylvia is een krachtige, mooie en spontane vrouw. Ze draagt heel veel positiviteit over aan de cursist.

“Tijdens de training lachten we veel, heel veel! Het was heerlijk om me weer als een kind zo vrij en blij te voelen. Je krijgt wel erg veel lachtechnieken aangereikt en alles gaat in een hoog tempo. Wat minder alternatieven oefeningen aanreiken mag best. Aan de andere kant de diversiteit aan oefeningen, aandacht voor de speciale doelgroepen plus een stukje persoonlijke coaching daarbij was top.”

Het was lachwekkend, kreeg er veel energie door, positief, ja, het was geweldig. Sylvia is een krachtige, mooie en spontane vrouw. Ze draagt heel veel positiviteit over aan de cursist.

Bijscholing voor professionals

Integreer de kracht van de lach in jouw professionele leven!

Ben jij er klaar voor om meer lol en plezier te gaan ervaren in je leven!? Meld je hieronder direct aan!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie met betrekking tot de training?
Twijfel niet en neem direct contact met mij op. Telefoon: 06-27273710 of stuur me een bericht.

NB: Deze training is ook te volgen als een 8-weekse coaching traject via Skype.