Ik voel zo veel dankbaarheid voor alle interessante, mooie, bijzondere, talentvolle, vrolijke, liefdevolle mensen die op mijn pad verschijnen als lachcoach.
Het afgelopen weekend hebben deze lady’s de kracht van hun lach ontdekt. Lachen is zo veel meer dan enkel lachen. Door te lachen stem je je af op flow, met positieve energie en herstel je het contact met jezelf. Bovendien is het heerlijk om lachend de controle te verliezen en alles los te laten. Pure bliss.

Dank je wel Judith, Margot, Madeleine en Lisou voor jullie vertrouwen, energie, overgave, open en eerlijkheid. Tranen met tuiten gelachen 😀
XO Sylvia

Maar wat vinden zij zelf van de training?

Margot: Jeminee zeg dat er zoveel in een lach zit 😉 Ik heb me echt een bult gelachen!!! Grote dank aan Sylvia, ze kan de deelnemers goed aanvoelen, is sterk in coaching en ze heeft daarbij ook haar brede kennis en levenswijsheid meegegeven…

Judith: vrolijk, blij en enthousiast verlaat ik de training. Van mij mag de groep juist wel groter, dan heb je meer dynamiek tussen de deelnemers. De energie-verhogende spelletjes vond ik erg goed. 

Lisou: Lachen is niet om te lachen. De tools en uitleg die we kregen in de training vond ik erg goed. En de catering was top! (Suikervrij en vega)

Madeleine: Wat was dit een zwaar maar gaaf weekend! En zoveeeeel gelachen 😂, zouden meer mensen moeten doen! Een diploma halen…das best lang gelee… lachuh! Met dank aan Sylvia een topper!
Wat heb ik veel geleerd en genoten! Ga voldaan en energie verhoogd naar huis. Dank!

Zin gekregen om ook een weekend lang ha ha ha hartstikke veel lol te hebben en hard te lachen!?
Klik op de link, lees de hoe-wie-wat-waar en schrijf je snel in.