Het afgelopen weekend zijn deze vrolijke, goedlachse en gezellige ladies afgestudeerd als Lachyoga docenten.
Welkom in ons lach-gilde dames 😀

Reacties op de training van de deelnemers:

Dineke: Super tof om de kracht van je eigen lach te ontdekken en om bij jezelf te leren blijven om zo de wereld positiever te maken. Fijn dat het 2 dagen duurt, zo had ik veel tijd om los te komen en het eigen te maken.

Liesbeth: De training is energiek, vrolijk en leerzaam. Er is voldoende tijd voor theorie én praktijk. Daarin heeft Sylvia een mooie fijne begeleiding. Ze is erg open, toegankelijk, enthousiast, heeft veel energie en erg veel ervaring. Het was super. Top. Dank je wel!

Judith: Het is een ontzettend leuke en leerzame training. Je leert tegelijkertijd ook veel over jezelf en anderen. Sylvia is super enthousiast en we hadden direct een persoonlijke klik. De 2 dagen gaan snel. Een extra trainingsdag over een paar weken zou voor mij heel fijn zijn om alles nog even te herhalen.

Viola: Ik heb het gevoel direct aan de slag te kunnen. Er ontbreekt werkelijk niets aan de training. Sylvia is erg open en gunt ons zelf ook onze eigen lachyoga carrière. Ik vond de training erg verrassend.

Thelma: Wauw, Sylvia is een super trainer! De training zit erg goed in elkaar, zeker voor de tijd die we ervoor hadden (2 dagen). Er ontbrak ons aan niets. Het is gewoon vet lachen en skills opdoen.

Sonja: Sylvia is een top trainster en een krachtige vrouw. De positieve benadering in de training en dat er geen goed of fout is vond ik erg fijn. Sylvia werkt zeer aanstekelijk en op een creatieve, positieve en onbevangen wijze. Het is goed zoals je bent. Dat voelt veilig en vertrouwd.

Ben jij er de volgende keer ook bij!?
Klik op de link, lees de hoe-wie-wat-waar en schrijf je snel in.
Ik kijk er naar uit om ook samen met jou te gaan lachen!

Ho ho ha ha ha!

xo Sylvia,
Jouw ultieme lachcoach