MIJN REIS VAN REACTOR NAAR CREATOR
Elk moment is een nieuw begin
bewustwording is de eerste stap

Ik blaf haar af alsof ze een niet luisterende hond is. Zo trouw als een opgewekte puppy blijft ze stevig vastklampen aan mij. Haar mama, haar rots in de branding. In haar ogen, haar Alles. Houvast zoekend aan dat wat ik denk, zeg en doe. Mijn onmacht volledig projecterend op deze prachtige blonde engel. Acht jaar oud, zo veel wijsheid in zich, maar niets lijkt te stromen. Ik schreeuw, commandeer, trek aan en stoot met immense kracht weer van me af. Ik kijk naar mezelf, zie me zo doen, en in eenzame stilte breekt huilend mijn hart.

Waarom doe ik zo ? Dit verdiend ze echt niet. Sterker nog, dit slaat nergens op. Stop ermee. Stop. Er. Nu. Mee!
Maar ik hoor mezelf de woorden schreeuwend uitspreken. Ik zie mezelf mijn eigen kind ineen doen laten krimpen. Bang door de harde woorden. De felheid van de uitgesprokenheid, het lawaai van mijn stem. Om dan maar niet te spreken over het gevoel welke ik feilloos haar kant weet op te sturen. Gevoelens van afwijzing, niet goed genoeg zijn, irritatie, beide door domheid verslagen…

Engelenvleugels klapwieken achter mij en ik voel de grootsheid, van allesomvattende liefde, mij omarmen. Ik vraag om heling en transformatie en ja ik bid, nee smeek zelfs, om de wijsheid in pacht te hebben om mijn kind te geven wat nodig is, in harmonie en liefde op te kunnen groeien. Mijn hartewens dat mijn kinderen als zelfverzekerde mensen deze wereld zullen verkennen. En ja, ik begrijp heus wel dat ook zij pieken en dalen zullen ervaren, zolang ze maar niet de afgronden willen gaan ervaren die ik zelf van dichtbij heb mogen bewonderen. God, waarom schreeuw ik dan zo tegen mijn kind ? Stuur ik haar onverbiddelijk lelijke energie toe? En waarom ontbreekt mij de tools om het te doorbreken?

Plots wordt ik wakker geschud uit mijn slachtoffer-rol. Vanuit het schijnbare niets komt het antwoord op mijn gebeden, mijn waarom. Het valt me zomaar te binnen. Volledig overmand door intense gevoelens van, “nee, dat kan toch niet”. Is dit niet een verzinsel van mezelf ? Mezelf verschuilen achter… ?
Maar als iemand anders een week later ook zonder dat ik erom vraag hetzelfde antwoord geeft, durf ik het pas te geloven. Mijn rol in dit geheel. In deze bizarre situatie. Ik kan hem overzien. Oké, dat is zeker de eerste stap. Maar de pijn in mijn hart is er niet minder door.

Mijn kind, mijn eigen grote stralende ster. Ik hou zielsveel van jou.

# Nog niet zo lang geleden was bovenstaande nog mijn werkelijkheid. Ik was vastgelopen tussen werk-gezin-relaties en tijd voor mezelf, waardoor ik gefrustreerd was geraakt en mijn kids vanuit mijn onmacht met enig regelmaat de wind van voren gaf. Ik vond dit zo vreselijk dat ik op zoek ging naar een manier om zo snel mogelijk terug in balans te komen. Want ik had nooit verwacht, een lachebekkie zoals ik, dat ik een schreeuwende moeder voor mijn kinderen zou zijn.

Nu heb ik een methode ontwikkeld waardoor je in 90 dagen tijd de transformatie kan maken van een vrouw die het overzicht is verloren, achter de feiten aanhobbelt en het altijd maar druk heeft, naar een vrouw die haar leven terug in balans heeft. Een vrouw die haar persoonlijke krachten (her)ontdekt en nu vrolijk, energiek en lachend het leven door gaat.

Ik heb mijn ideale leven inmiddels werkelijkheid gemaakt en mijn hartewens is (naast mijn grootste wens om een moeder te zijn die in liefde en harmonie haar kinderen vanuit gelijkwaardigheid bewust en met respect opvoed), om jou te coachen naar rust, overzicht en balans. Zodat ook jij vanuit jouw persoonlijke kracht jouw ideale leven kan gaan leiden. En dat natuurlijk altijd met een lach op je snoet. 😀

Een nieuw begin begint door bewust te worden van wat je niet wilt. Zodra jij iets ervaart wat je niet wilt, ontstaat er automatisch een nieuw verlangen naar dat wat je graag wilt.

Mijn tip voor jou: schrijf eens op waar je tegen aan loopt. Schrijf alles op wat je maar kan bedenken wat je niet fijn vindt, waar je geïrriteerd of gefrustreerd door raakt. Draai het daarna om en omschrijf tegenover elk item wat je niet meer wenst te ervaren hoe dat je het graag ziet. Hoe ziet jouw ideale plaatje er uit?

Vertel me, hoe ziet jouw droomwereld eruit ? En is dat wat jij graag wilt bereiken ? Waar wacht je dan nog op !?
Elk moment is een nieuw begin. Jouw kans. Begin nu. Pak pen en papier en schrijf. Deel het hieronder aan de blog of neem contact met mij op. Ik help je graag op weg.

xo Sylvia,
Jouw ultieme lachcoach

#Open #Eerlijk #Kwetsbaar #VolVertrouwen #Positief #Flow