Lange tijd heb ik een leven geleefd waarin ik veel frustraties en stress ervaarde. Ik liep meestal achter de feiten aan, had het altijd druk, sliep slecht, had regelmatig vreetbuien, was altijd moe en verlangde naar een leven met meer overzicht, rust en balans.

Door middel van het toepassen van andere gewoonten in mijn dagelijks leven zit ik nu in mijn eigen flow. En in mijn eigen flow, houd ik alles moeiteloos onder controle en creëer ik zelf mijn ideale wereld.

Wil jij weten hoe ook jij, vanuit jouw persoonlijke kracht, overzicht rust en balans creëert?
Bekijk dan deze 3-delige video serie.

Cool, let’s go!

Als volledig drukbezette en overbelaste vrouw wil jij natuurlijk zo snel mogelijk terug in balans. Dat betekent dat het tijd is om te transformeren in een vrouw die haar leven goed op orde heeft, in balans is, en de rust heeft gevonden om vanuit haar eigen kracht het maximale uit haar leven te gaan halen: Yess, jij bent een FULLY LOADED ORGANIZED WOMAN in progress! Voel jouw F.L.O.W. 😀

Video 1 draait om bewustwording van dagelijkse patronen en gewoonten die jij hebt ontwikkeld. Het hoeft niet per definitie de patronen te zijn die ik benoem, maar voor veel vrouwen zullen ze wel herkenbaar zijn. Anyway, zodra je hier bewust van bent kan je andere keuzes gaan maken en ze transformeren in patronen en gewoonten die ervoor zorgen dat jij meer OVERZICHT, RUST EN BALANS krijgt zodat jij kunt gaan starten met het goed organiseren van jouw (gevoels-)leven.

Laten we direct beginnen. Bij deze… video nummer 1.

Natuurlijk wil je weten hoe jij uit jouw gevangenis kan stappen.
Ik weet als geen ander hoe het voelt om maar te blijven hangen in oude patronen waar ik niet gelukkig van werd.

Tijd voor stap 2 dus.
Tijd om meer ademruimte te gaan creëren.

En dan komen we al weer bij de laatste video.

In deze video vertel ik je hoe jij het maximale uit jou leven kan halen door je bewuster te maken van de belangrijkste factoren in ieders leven.

Ik leg je uit waarom het van belang is om hier ELKE DAG aandacht aan te geven. Net zoals je elke dag de afwas doet om je keuken op orde te krijgen, is het van belang om elke dag aandacht te geven aan de voor jou belangrijkste zaken in het leven.

Zodra je dit goed georganiseerd hebt en jij hebt geleerd om te doen wat nodig is, kan jij deze persoonlijke kracht gebruiken voor werkelijk ALLES wat je maar wenst te bereiken in jouw leven !

Wow, wie wil dat nou niet !

Goed, je hebt gezien dat ik een paar jaar jonger was in deze video en je snapt dat de website Your-Flow niet meer bestaat. Maar toch. Middels het opnieuw delen van deze video-serie heb ik je met veel plezier en op een eenvoudige wijze tips gegeven hoe dat jij jezelf kunt gaan trainen om in balans te zijn en te blijven. Voor mij is dat gelijk aan ‘in je eigen kracht blijven staan.’

Hopelijk gaat het jouw leven net zo positief veranderen als dat het voor mij persoonlijk heeft gedaan.
Ik gun je namelijk niets minder dan het aller, aller beste.

Go with your flow!
Succes !

Oh, nog 1 ding: Wil jij ook krachtige resultaten behalen en afrekenen met die dingen die jou hiervan weerhouden. Ben jij er klaar voor en bereid om te doen wat nodig is om het maximale uit jou leven te halen!?
Voel jij dat jij er klaar voor bent om kwantumsprongen te gaan maken en je leven te transformeren naar het leven dat je altijd hebt willen leven!?
Vraag dan direct een 1 op 1 strategie sessie aan om te zien of jij en één van mijn coaching trajecten een match zijn.
Dus, ben jij klaar voor actie? Neem dan contact met mij op voor een gratis 1 op 1 skype of telefonische strategie sessie.

Liefs Sylvia,
Jouw ultieme lachcoach

#Lachend het leven door