COACHING ~ CREËRENDE COACHING
Voor iedereen die andere resultaten wilt bereiken

De LachCoach combineert op bijzondere wijze de lach met coaching voor verdieping en bewustwording, zodat ook jij vanuit innerlijke leiderschap het leven leeft, om zo op een ontspannen manier gewenst resultaat te creëren.

Alles, maar dan ook alles in ons leven doen we met 1 enkel doel: Ons goed voelen. We willen ons heel graag blij, gelukkig en tevreden voelen, in balans zijn en natuurlijk winnen! Iedereen wilt een succesvol leven en daar is niks mis mee. Sterker nog: go get it now!

De lachcoach komt direct tot de kern waarom mensen vastlopen en resultaat uitblijft. Zij helpt jou om af te komen van die dingen die je niet langer wilt ervaren. Zodra je bewust bent geworden van datgene wat je tegenhoudt om tot krachtig resultaat te komen beschik je over ongekende mogelijkheden, waardoor ook efficiëntie en productiviteit niet kunnen uitblijven. Super doeltreffend voor op de werkvloer natuurlijk.

Wat:
Deze vorm van creërende coaching is voor mensen die toegewijd zijn om andere resultaten te creëren dan wat ze tot nu toe hebben behaald, zowel in hun persoonlijke als zakelijke leven.
In 3 maanden tijd weet jij hoe vanuit rust, overzicht en balans gewenst resultaat te creëren.

Hoe:
Niet alleen hebben we wekelijks op een vast tijdstip een skype coaching-gesprek, daarnaast ben ik 24u per dag 7 dagen per week jouw coach. Wat inhoudt dat als je vastloopt, jij direct contact met mij opneemt en ik zorg dat er zsm een contact-moment is, waarna jij zo snel mogelijk weer lachend op weg gaat naar krachtig resultaat.

Minimaal coaching-traject: 3 maanden

Groepstrajecten of het coachen van het hele team passen binnen de mogelijkheden van De Lachcoach.

Nieuwsgierig naar wat deze bijzondere vorm van creërende coaching voor jou inhoudt?
Wil je een gesprek aangaan en ervaren hoe het voelt om tot krachtige resultaten te komen?
Neem direct contact op en vraag jouw GRATIS 1 op 1 skype strategie-sessie aan.
Mail naar: contact@delachcoach.nl

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Lees ook de Algemene Voorwaarden

Winkelmand