De LachcoachCoaching
Voor iedereen die iets anders wilt én kiest

CREËRENDE COACHING

De Lachcoach kent ook een wat serieuzere kant, namelijk creërende coaching. In deze vorm van coaching wordt de lach op bijzondere wijze gecombineerd met coaching voor verdieping en bewustwording. 

Met thema’s als: Lachend SAMEN, Vrolijk OPVOEDEN, Lachend GELD VERDIENEN en BLIJ met je LIJF wordt je gecoacht en getraind om ‘serieus’ LACHEND HET LEVEN DOOR te gaan!

Sylvia helpt je om in verbinding te komen met innerlijke Leiderschap. We rekenen af met die dingen die je niet langer wenst te ervaren en starten met het creëren van een krachtig leven vanuit RUST, BALANS en OVERZICHT waarin je bewust gaat creëren wat jij graag wilt. Zo zal ook jij lachend het leven doorgaan, op weg naar meer gezondheid, goede relaties, succes en welzijn, zowel zakelijk als privé. Yes!

deLachcoach_sylvia-van-Swaaij
Waarom mensen vastlopen en resultaat uitblijft...

De Lachcoach komt tot de kern

De Lachcoach komt tot de kern waarom mensen vastlopen, wanneer het lachen je vergaat en gewenste resultaten uitblijven. Met alle liefde en plezier helpt Sylvia jou om af te komen van die dingen die je niet langer wilt ervaren. Ze reikt je praktische levensveranderende tools aan waarmee je razendsnel door de door niet happy momenten van het leven heen kunt stappen. Om weer vrolijk, vrij en blij door het leven te gaan.

Kies voor meer mogelijkheden, gemak, vreugde en plezier!

Sylvia laat je inzien dat ook jij op een relatief gemakkelijke en natuurlijke manier tot krachtige resultaten kunt komen. Met onder andere de simpele tools vanuit ‘Access Consciousness’ beschik je over geheel nieuwe mogelijkheden, die een nieuwe realiteit voor jou zullen openen.

Naast dat jij meer zult gaan lachen, zal ook efficiëntie en je productiviteit toenemen. Super doeltreffend. Voor zowel privé als op de werkvloer.

Kies ook voor meer mogelijkheden, gemak, vreugde en plezier! Bel voor een vrijblijvend gesprek 06-27273710

Even praktisch

Wie, wat, waar en hoe?

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten

Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere vorm van coaching? Wil jij ook gaan ervaren hoe het voelt om tot krachtige resultaten te komen? Wil je een vrijblijvend gesprek met me aangaan, om te kijken of we een klik hebben? Welke mogelijkheden Sylvia te bieden heeft ? (Ze heeft meer dan genoeg in haar toolbox paraat om jou te ondersteunen om de manier die bij jou past).

Twijfel niet, klik op onderstaande link en vraag een geheel vrijblijvend gesprek met haar aan

Boek jouw Coaching traject!

Klaar om een nieuw hoofdstuk van jouw leven in te stappen!? Klik dan op onderstaande link en claim direct jouw plek in dit unieke 24/7 creërende coaching traject via De Lachcoach webwinkel.

Wat zeggen deelnemers

Een greep uit ervaringen

Dé baan gevonden die aansluit bij mijn wensen!

Het drie maanden intensieve coachingstraject heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik heb meer rust in mijn hoofd. Snap waarom ik bepaalde gedachtes heb en hoe ik deze kan omzetten naar helpende gedachten. Weet hoe ik iets voor mezelf kan creëren en sta positiever in het leven.

Wat ik fijn vind aan de gesprekken met Sylvia is dat ze ook haar eigen ervaringen deelt waardoor je niet de enige bent die in zo’n situatie zit. De coaching heeft mij geholpen nog steviger in mijn schoenen te staan. Eerst hebben we de basis op orde gebracht. Een ochtend -en avondritme creëren heeft mij meer rust in mijn hoofd gebracht.

Iedere week kon er weer een ander thema aan bod komen. Voor mij ontzettend fijn omdat je iedere week weer iets anders beleefd. Door de situaties te bespreken kreeg ik inzicht in mijn gedachten. Zijn het helpende of niet helpende gedachten. Doordat ik hier inzicht in heb gekregen weet ik nu beter hoe ik het kan omzetten naar helpende gedachten.

Halverwege de drie maanden was er de wens voor een baan naast mijn bedrijf. Aan het eind van de drie maanden heb ik een baan gevonden die totaal aansluit bij mij wensen. Door hier intensieve gesprekken over te voeren met Sylvia wist ik welke kant ik op wilde.

In het begin vond ik het lastig om gebruik te maken van de 24/7 regeling. Ik vond dat ik het best zelf kon oplossen. Toen Sylvia mij liet inzien dat ik haar gewoon een berichtje kan sturen en dat na een kort gesprek de wereld er weer anders uitziet. Werd ik daar heel erg blij van.

Wat mij betreft is deze investering in jezelf het meer dan waard. Je wordt er een blijer en completer mens van.

Judith

Niet meer leven op 'automatische piloot'

Tijdens een lachyoga workshop met collega’s heb ik Sylvia ontmoet en ervaren als een positief ingestelde spontane vrouw met een voor mij opvallend hoog energieniveau. Iets wat ik bij mezelf lange tijd heb gemist. Doordat ik deze aspecten terug wilde hebben in mijn leven en Sylvia tijdens de training liet weten dat ze ook mensen hierop coacht, ben ik ingestapt in haar coaching programma. Via wekelijkse gesprekken met tips, opdrachten en feedback ben ik er achter gekomen dat ik eigenlijk lange tijd op de ‘automatische piloot’ heb geleefd.

Altijd bezig met het verleden of de toekomst zonder te kunnen zijn in en genieten van het moment. Sylvia, dank zij jouw open spontane houding was het relatief gemakkelijk voor mij om me open te stellen voor jou en jouw inzichten over mij (iets dat ik normaal gesproken niet zo snel doe). Jouw ervaringen hebben mij in staat gesteld om niet alleen te weten te komen wat ik wil maar – belangrijker nog – hoe ik dat kan bereiken. Iets waar ik nu bewust mee bezig ben. Ik kan je daar niet genoeg voor bedanken en kan jouw programma iedereen aanraden die de regie terug wil hebben in hun leven. Typisch is overigens dat ik nu om mij heen veel mensen kan herkennen die in het zelfde schuitje zaten als waar ik inmiddels uit geklommen ben…. ?
Dank je wel en hartelijke groet.
Eric.

Eric