De LachcoachDe lachacademie
dfsfsdfsdf

This is header

Joepie, je bent hier aangekomen bij de beLACHelijke  academie: De lachacademie! Iedereen wilt graag onbezorgd en lachend het leven door, jij toch ook!? Perfect, want dan zeg ik nog maar 1 ding: Welkom thuis.

Super cool om je hier te mogen ontmoeten.

Ik ben Sylvia van Swaaij, jouw ultieme lachcoach. En ik neem je graag mee in mijn wereld van de lach 😀
Iedereen wilt zich graag goed voelen en gelukkig zijn, maar voor veel mensen is dat helemaal niet vanzelfsprekend. Ik laat je graag zien hoe jij rust, balans, overzicht én overvloed kunt creëren.
Goede gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, diepgaande relaties en welvaart maken mijn leven interessant en geven veel vreugde en plezier. Ik weet dat jij dit ook kan creëren en help je graag op weg.
Via De lachacademie deel ik graag alle tools, trucs en inzichten die je nodig hebt om net als mij, ook lachend door het leven te gaan.
Ik maak gebruik van de wet van resonantie oftewel de wet van aantrekking, ik leef vanuit innerlijke leiderschap en zeker niet onbelangrijk ik maak gebruik van de kracht van mijn lach. 🙂
Ik zou zeggen, kijk rustig rond op mijn site. Ik hoop dat je er genoeg inspiratie vind om jouw leven te optimaliseren. Ik wens je al het goeds, maar bovenal een vrolijk, krachtig, vreugdevolle toekomst, eentje waarin jouw dromen uitkomen.
Heb je een vraag of wil je iets met mij delen? Ik vind het altijd leuk om van je te horen. Dus stuur me gerust een mailtje of laat een reactie achter bij een van de blogs.
En oh ja, vergeet je niet aan te melden voor mijn audioboek „lachend het leven door”. Ik geef je dan alvast wat tips en trucs die je kunt gaan toepassen en waar je vrolijk en blij van wordt.
Het leven hoor SIMPELweg en LEUK te zijn!
Liefs,
Sylvia