Lachend geld verdienen

De LachcoachLachend geld verdienen

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text background_layout=”light” use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.105″]

LACHEND GELD VERDIENEN
Voor iedereen die zich geen zorgen meer wilt maken over geld

Informatie, educatie, tips en advies over nieuwe manieren van geld verdienen.

Ik geloof dat we midden in een shift zitten waarin we oude geldsystemen en overtuigingen los mogen laten

Met mijn kinderen als inspiratiebron ging ik op onderzoek uit hoe hun toekomst er financieel uit kan komen te zien. Lees hier de bijbehorende blog.
Ideeën als een laptop-lifestyle, online geldverdienen, crypto currency en passief inkomen wekten mijn nieuwsgierigheid. Bovendien het idee om een passief inkomen te gaan genereren ook als pensioen-buffer voor ‘later’ klinkt voor mij als ZZP-er als muziek in de oren. En zo dook ik in een nieuwe wereld waarin andere ideeën over geldsystemen en geldstromen de hoofdrol spelen.

Met ‘lachend geld verdienen’ maak ik jou graag bewust van het feit dat er meerdere, andere en gemakkelijkere manieren zijn waarmee we geld kunnen verdienen dan een job van 9 tot 5. Ik help jou graag op weg in deze wereld van ONLINE GELDVERDIENEN én het aannemen van de gewenste positieve GELDMINDSET.

Hieronder vind je informatie over diverse verdienmodellen en de bedrijven waar ik al een tijdje mee werk en waar ik vertrouwen in heb.
Deze bedrijven zijn door mij en diverse collega’s getest op het snel reageren op vragen, stabiliteit en natuurlijk ook op uitbetalen.

Wanneer je op de naam van het bedrijf klikt kun je lezen:
– Wat voor een bedrijf het is
– Wat je moet doen
– Wat je eventueel moet/mag/kan investeren
– Wat het oplevert (niet geheel onbelangrijk ;-))
– Plus aanvullende informatie over het desbetreffende bedrijf

Informeer jezelf ook over de verschillende soorten verdienmodellen die er zijn.

De bedrijven waar ik onder andere mee werk zijn:
Futurenet
Skyway

Onderaan iedere pagina zie je een link om te registeren.
Klik er gerust op, je zit dan nog nergens aan vast. Je komt op de registratie pagina van het desbetreffende bedrijf. Daar vind je nog veel meer info. Dus of je nu een grote of kleine beurs hebt, wij (mijn collega Jolanda en ik) helpen je de bedrijven te vinden die aansluiten bij jouw wensen.

Online geld verdienen is leuk en al verdien je er in het begin niet gelijk duizenden euro’s of coins mee, het wordt wel steeds leuker! Maar vergis je niet: Over-night succes klinkt leuk, maar is niet reëel. Je zult aan je mindset mogen werken om SUCCESVOL te worden, te zijn en te blijven. Dat is met alles. Zo ook met Lachend geld verdienen.

Daarom vind je hier de link naar de Facebook groep “lachend geld verdienen”, waar ik op een interactieve manier 2 – 3 keer per week posts plaatst met tips en trucs die mij en jou helpen om succesvol te zijn. Ik ga je helpen met het aannemen van nieuwe helpende overtuigingen en gewoonten waarmee jij jezelf kunt gaan trainen om ook een positieve (geld-)magneet te zijn. Dit doe ik bijvoorbeeld onder andere middels een boekentip, een quote, een video, een oefeningen en/of een persoonlijke ervaring die ik met je op dit Facebook platform deel. Ik raad je dingen aan en ik raad je dingen af. We vieren samen onze successen en helpen elkaar in het aannemen van de bijbehorende positieve mindset waarmee we NIET ALLEEN GELD, maar ook een GOEDE GEZONDHEID en DIEPGAANDE RELATIES opbouwen.

Binnenkort start ik ook met het geven van webinars waarin ik mijn informatie graag met je deel zodat jij sneller kunt gaan bouwen aan een leven vanuit FLOW en tevens op weg kunt gaan naar een vast passief inkomen. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Volg mij dan op Facebook, LinkedIn of Instagram. Of stuur me een mail met het verzoek om je toe te voegen aan de mailinglist van De Lachcoach.

Goed, tijd om in actie te komen. Pak je koffer in, zet je eerste stap in deze nieuwetijds wereld en ga samen met mij op avontuur!

Liefs Sylvia,
Jouw ultieme lachcoach

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text background_layout=”light” use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.105″]

Lachend geld verdienen met 😀

Futurenet
Skyway

Lees meer over

Verdienmoddellen

Meld je aan bij

Facebook community “Lachend geld verdienen”

[/et_pb_text][et_pb_sidebar orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”off” show_border=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]