De LachcoachReferenties
Een greep uit de vele reacties

Laat je overtuigen

Lachworkshop Tilburg University

Vrolijke Sylvia!

Dankjewel voor de energie die jij meebracht tijdens de lachworkshop en de manier waarop je ons met het vele lachen hebt begeleid. Na een serieuze brainstorm was dit een ware ontspannende ervaring!

Paulien - Tilburg University

Lachworkshop Gemeente Nederweert

Bedankt voor je inzet en begeleiding. Ik heb zelf er van genoten. De lachworkshop was verrassend, maar ook zeer inspirerend. Ik zag dat sommigen collega’s het vrij moeilijk vonden maar al bij al was het een geslaagde bijeenkomst!

Katja - Gemeente Nederweert

Lachworkshop

Het spelletje heel goed, heel goed…. Kwam tegen het kinderachtige aan. Te duur. Soms te zweverig. Aan het eind wat langdradig. Maar verder leuk om een keer te doen en ervaren!!

Groeten Karin en misschien tot ooit.

Karin

Ontdek de kracht van jouw lach!

Ontdek hem tijdens mijn workshop barstensvol energie! Origineel en verrassend! Door geheel Nederland gegeven.

Bespreek alle opties. Er is veel mogelijk!

LACHWORKSHOPS

Organiseer jij een event?
Geef het een originele touch, met een lachworkshop van de Lachcoach.

Inzetbaar tijdens bedrijfsuitjes, teambuilding events, jubilea, vrijgezellenfeestjes, familiefeesten, vriendenweekend of ander soort event.

Bekijk het aanbod van De Lachcoach. Er zit vast iets voor je bij 🙂

Lachworkshop vrijgezellenfeest

Nogmaals bedankt voor de workshop zaterdag.
We waren helemaal kapot, maar iedereen vond het geweldig!

Mireille ten Wolde

2-DAAGSE TRAINING ONTDEK DE KRACHT VAN JE LACH

Hoi Sylvia

Ik wil graag zeggen dat ik het afgelopen weekend als heel bijzonder heb ervaren. Ik zag dat stukje van mij op jouw website maar ik vond dat eigenlijk nog te weinig zeggen over het bijzondere weekend. Wat mij vooral zo verraste eigenlijk was dat lachen zo verbindend werkt. Ik wist dat natuurlijk wel maar ik heb dat nu ook bewust ervaren. Ik heb zelf het idee dat ik bijna iedereen in de groep al super lang ken. Gewoon puur door het lachen

Nog bedankt voor het extra stukje coaching wat je er zelf aan toe hebt gevoegd. Dat was voor mij wel echt een heel fijn. Het heeft heel veel in me los gemaakt! Dankje dus

Floor Mathijsen

Lachworkshop - Make a Wish

Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor je medewerking aan de wensvervulling van Lyn. De meiden hebben zich uitermate goed vermaakt deze dag en hebben de hele dag veel plezier gehad. Ook jouw workshop viel enorm in de smaak en Lyn heeft ‘s avonds aan tafel uitgebreid verteld aan haar ouders hoe de workshop verliep, en zou de andere dag haar lerares eens vertellen waarom lachen helemaal niet verkeerd is! Dus nogmaals dank en hopelijk tot een volgende keer!
Petra van Geemert – Wensvervuller Limburg.

Petra van Geemert - Make-A-Wish Nederland

Lachworkshop muziekvereniging “Vrienden van Amicitia”

Wil je nogmaals bedanken voor de workshop afgelopen zondag, we vonden het allemaal erg leuk! De rest van de dag is hierna heel vrolijk verlopen, als er een gerecht op tafel kwam werd er telkens geroepen: goed zo goed zo, yeah!!
Het was een leuke dag, waar we vrolijk op terugkijken.

Yvonne Helmut - Vrienden van Amicitia

Bekijk de beste aanbiedingen

in de Lachcoach Winkel!

Lachyoga workshop

Hoi Sylvia,
Ik heb al verschillende lachyoga dingen in de klas gedaan en van mijn dochter (andere school) kreeg ik ook al dingen terug die haar leraar over lachen in de klas had verteld. Ik vond het leuk, leerzaam en ontspannen!
Groetjes Lot

Lot - Bs de Reuzepas

Lachworkshop

Super bedankt voor de leuke lachworkshop. Ik ga de komende weken alle lach oefeningen uitproberen in de klas. Gisteren in de klas de pinquinlach gedaan. De kinderen vonden het geweldig en ik heb krom gelegen van het lachen… Heerlijk moment tussendoor!

Jeroen van de Water

Lachworkshop

Dag Sylvia,

Nogmaals bedankt voor de fantastische workshop!

Jacqueline Lycklema

Lachyoga sessie

Ik ben helemaal geen zweverig type, en al dat positivisme vind ik over het algemeen ook maar overdreven. En toch, ik denk nog vaak terug aan die ene keer dat ik met een collega mee ben gegaan naar jouw lachyoga sessie. Als er een ding is dat ik daar heb opgestoken, dan is het wel dat lachen ECHT werkt! Ook, en misschien juist wel als je helemaal niet vrolijk bent. Door te lachen als je niet hoeft te lachen, word ik vrolijk. Vaak helpt het zelfs al om te denken aan lachen. Ik heb naar je luisterboek geluisterd, althans de introductie en het eerste deel. Echt een leuk kadootje, waarvoor ook geldt: ik zou dat nooit doen, naar zo’n audio track luisteren! Dus kennelijk doe je toch iets goed, om mij aan te spreken terwijl ik daar normaal nooit voor zou gaan. De toon in je schrijfstijl is goed, de toon in het luisterboek is goed.
Toch zal ik waarschijnlijk geen lachyoga sessie meer doen. Te raar! Ik ben te nuchter. Sorry! Maar ik vertel wel aan anderen – als het ter sprake komt – dat ik er zo veel aan heb gehad, dat het zo ontzettend raar is om te doen, maar zo ontzettend lekker, en dat ik er nog altijd iets aan heb. Van één keertje me over de schroom heen zetten!
Dank je wel! Ik hoop dat je nog veel mensen blij kunt maken.

Frank Schophuizen

CREËRENDE COACHING, INTENSIEF 3 MAANDEN TRAJECT

tijdens een lachyoga workshop met collega’s heb ik Sylvia ontmoet en ervaren als een positief ingestelde spontane vrouw met een voor mij opvallend hoog energieniveau. Iets wat ik bij mezelf lange tijd heb gemist. Doordat ik deze aspecten terug wilde hebben in mijn leven en Sylvia tijdens de training liet weten dat ze ook mensen hierop coacht, ben ik ingestapt in haar coaching programma. Via wekelijkse gesprekken met tips, opdrachten en feedback zowel telefonisch als via WhatsApp, ben ik er achter gekomen dat ik eigenlijk lange tijd op de ‘automatische piloot’ heb geleefd. Altijd bezig met het verleden of de toekomst zonder te kunnen zijn in en genieten van het moment. Sylvia, dank zij jouw open spontane houding was het relatief gemakkelijk voor mij om me open te stellen voor jou en jouw inzichten over mij (iets dat ik normaal gesproken niet zo snel doe). Jouw ervaringen hebben mij in staat gesteld om niet alleen te weten te komen wat ik wil maar – belangrijker nog – hoe ik dat kan bereiken. Iets waar ik nu bewust mee bezig ben. Ik kan je daar niet genoeg voor bedanken en kan jouw programma iedereen aanraden die de regie terug wil hebben in hun leven. Typisch is overigens dat ik nu om mij heen veel mensen kan herkennen die in het zelfde schuitje zaten als waar ik inmiddels uit geklommen ben….  Dank je wel en hartelijke groet. Eric

Eric de Jong

Familie lachworkshop

Lieve Sylvia,
Héél veel dank voor de enige lachworkshop, het was een groot succes!! Iedereen loopt door huis met: heel goed, heel goed en dan doet de rest: jeeej!!!
We waren allemaal best moe er van, dus er gebeurt ondertussen veel. Ik genoot erg van het na-hikken van deze en gene aan het begin van de meditatie, dat was zeker niet gemaakt, haha! Ben je goed thuis gekomen en was je op tijd? Ik vond het héél dierbaar van je om me de kaarten te geven, helemaal uit India. Ik zal ze koesteren en vooral veel gebruiken, dank je wel! Heel veel dank en alle goeds en veel liefs, ook van de hele familie, Agnies

Agnies van Rapperd

Lachworkshop

Als ik de foto’s zie komt er weer een grote lach op mijn gezicht. De foto’s zijn zo een bevestiging van een mooie, vrolijke herinnering. Je hebt er een hele leuke workshop van gemaakt, ondanks het kleine groepje. Dat doe je goed!
Ik hoop voor je, dat je workshops goed lopen, zodat nog heel veel mensen kennis mogen maken, met de kracht van een lach.
Bedankt en nog heel veel succes, Ellen

Ellen Bastiaans