VERDIENMODELLEN

Er zijn zeer veel verdienmodellen waarbij je online geld kunt verdienen. Maar om door de bomen het bos weer te zien help ik je graag dmv mijn tips en argumenten waarom sommige bedrijven wel en andere weer niet betrouwbaar zijn. Alleen de site’s die ik betrouwbaar acht, die keurig op tijd betalen en snel reageren wanneer we contact zoeken behandel ik hier. Achter de schermen ben ik altijd wel bezig nog meer bedrijven te onderzoeken samen met een professioneel team collega’s.

Bij alle bedrijven die ik adviseer onder de noemer “Lachend geld verdienen” kan je prima geld verdienen zonder dat je afhankelijk bent van andere mensen én met een eenmalige inleg. Deze bedrijven zijn wel netwerk marketing gericht, maar je hoeft dus niet persé een team te bouwen en/of andere mensen te werven om inkomsten te genereren. Uiteraard is die mogelijkheid er wel. Als je besluit om een eigen team neer te zetten dan wordt je daar goed voor beloond. Ik raad het je zelfs aan om dit te doen en ik zal je hierbij gaan helpen, maar voel je vooral tot niets verplicht.

Waarom minimaal 6 à 7 passieve inkomsten stromen? De één zal denken meer risico de ander zal denken in risico spreiden. Ik denk in spreiden en elkaar aanvullen.
Ook al sta ik achter de bedrijven waarmee ik werk en extra inkomsten creëer, garanties geven kan, wil en geef ik niet. Ik heb geen glazen bol waarin ik kan kijken om te zien wat de toekomst gaat brengen voor een desbetreffend bedrijf. Er zijn altijd risico’s aan het ondernemen verbonden. De Hema kan ook ineens ‘omvallen’, ook al is dit een gezond bedrijf.
Maar zonder bluf is het leven duf en zo durf ik bepaalde ingecalculeerde risico’s te nemen. Wel altijd met geld dat ik kan missen. Ga daarom dan ook nooit een lening aan en zorg ervoor dat je verschillende inkomstenbronnen creëert. Mocht er onverhoopt dan toch eentje wegvallen (waar we uiteraard niet van uit gaan), dan vangen de andere inkomstenbronnen dat stukje gewoon weer op.

Welk soort verdienmodellen werk ik mee?
Netwerk marketing (aanbeveling marketing = mond op mond reclame)
Mijnen van crypto currency
Aandelen & shares
Compounding

Iedereen die registreert bij één van de online verdienmodellen die ik adviseer bied ik gratis mijn hulp aan. Ik help je met registreren, geef uitleg over de site en sta natuurlijk voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Interesse?
Lees je in in de bedrijven die ik aanbeveel, of stuur direct een mail naar sylviavanswaaij@gmail.com
Dan maken we samen een plan voor jou 🙂

Als ik het kan, kan jij het ook!
#LachendGeldVerdienen

Lachend geld verdienen met 😀

Futurenet
Skyway

Lees meer over

Lachend geld verdienen

Meld je aan bij

Facebook community “Lachend geld verdienen”

Winkelmand