DE LACHLIJN
Wordt ook doorverbonden met jouw lach!

Zie je het even niet meer zitten? Kan je wel een vrolijke boost gebruiken? Wil jij positiever in het leven komen te staan? Dan is de LACHLIJN bestemd voor jou  πŸ˜€

Wie lacht, wordt vanzelf vrolijk πŸ˜€

Iedereen kent van die periodes dat het even niet meezit en je mondhoeken geneigd zijn naar beneden om te krullen in plaats van omhoog. Het lachen is je vergaan. De stress slaat zich op in je lichaam met als gevolg lichamelijk ongemak en veel frustraties.

Met de lachlijn creΓ«ren we een nieuwe realiteit, want
πŸ˜€ Kom op een vrolijke manier uit je hoofd, voel je fit, actief en voel dat je zin hebt in deze nieuwe dag!
πŸ˜€ Het is geweldig om je zo maar zonder reden weer goed te kunnen voelen!
πŸ˜€ Het is fantastisch om jezelf weer te verbinden met je lach en de kracht van jouw lach!
πŸ˜€ Het is fun om jezelf even minder serieus te nemen, alles los te laten en jezelf opnieuw op te laden met positieve energie!
πŸ˜€ Simpelweg de beste start van je dag!

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd πŸ˜€

Dirk over de lachlijn:
Laat ik het maar eerlijk zeggen, dit is echt heel raar! Maar, het werkt wel! De eerste paar keer durfde ik me niet zo goed te laten gaan. Gelukkig heeft Sylvia een aanstekelijke lach en kwamen mijn eigen lachsalvo’s vlot op gang. Ik voel me na een lachsessie energieker en vrolijker. Het geeft veel positiviteit waar ik de rest van de dag iets aan heb. Het valt me ook op dat ik vooral in de ochtenden na een lachsessie mezelf beter kan concentreren op mijn werk. Blij dat ik dit gedaan heb. 

Hoe?
We maken een afspraak voor een intake waarin we samen onderzoeken waar jij nu staat en wat je graag wilt bereiken. Deze duurt maximaal 15 minuten.
Daarna plannen we 30 dagen achter elkaar op een vast tijdstip op de dag een 10 minuten durende lachsessie.
Uiteraard volgt er na de laatste lachsessie ook een eindgesprek, van maximaal 15 minuten.

We kunnen gebruik van maken van verschillende bel-mogelijkheden voor de intake en het eindgesprek; skype, FaceTime of via de telefoon. Jij kiest!
De lachsessies zelf zijn over het algemeen allemaal via de telefoon. Een headset is wenselijk, zodat je op een natuurlijk manier kunt bewegen met je lichaam tijdens het lachen.

Tijdsduur?
Een keertje lachen is leuk, maar wil je echt verandering en positiever in het leven komen te staan of je ondersteund voelen op een bepaald moment in je leven, dan is het goed om het (nep)lachen met regelmaat en langer dan een week te beoefenen.
Daarom biedt de Lachcoach dit lachtraject ten minste voor 1 maand, 30 dagen achter elkaar aan.

Wat wordt er nu precies aangeboden?
1 intake
30 lachsessies (gedurende 1 maand)
1 eindgesprek
Totaal aantal contactmomenten: 330 minuten = 5,5 uur!

Annemieke over de lachlijn:
In het begin vond ik het heel erg raar, maar na een paar sessies keek ik er al naar uit om weer te mogen lachen aan de telefoon met Sylvia. Ook voel ik me nu vrolijker en positiever in het leven staan.

Jouw investering
1 maand €225,-

Interesse?
Bel of stuur een mail naar contact@delachcoach.nl
Let op: voor dit traject zijn er maar beperkt aantal tijdstippen beschikbaar. De lachsessies worden altijd in de ochtend gepland. Zo zet je meteen een vrolijke en creatieve toon voor de rest van de dag. #Kickstartjouwdagmeteenlach

Winkelmand