De LachcoachDe Lachlijn
Wordt ook doorverbonden met jouw lach!

De Lachlijn

Zie je alles wat somberder in? Kan je wel wat houvast en een vrolijke boost gebruiken? Weer gelukkiger en positiever in het leven staan? Dan is de Lachlijn waarschijnlijk ook iets voor jou!

Iedereen kent van die periodes dat het even niet meezit en je mondhoeken geneigd zijn naar beneden om te krullen in plaats van omhoog. Het lachen is je vergaan. De stress slaat zich op in je lichaam met als gevolg lichamelijk ongemak en veel frustraties.

Hoe?

We maken een afspraak voor een intake waarin we samen onderzoeken waar jij nu staat en wat je graag wilt bereiken. Deze duurt maximaal 15 minuten. Daarna plannen we 30 dagen achter elkaar op een vast tijdstip op de dag een 10 minuten durende lachsessie.
Uiteraard volgt er na de laatste lachsessie ook een eindgesprek, van maximaal 15 minuten.

We kunnen gebruik van maken van verschillende bel-mogelijkheden voor de intake en het eindgesprek; skype, FaceTime of via de telefoon. Jij kiest!
De lachsessies zelf zijn over het algemeen allemaal via de telefoon. Een headset is wenselijk, zodat je op een natuurlijk manier kunt bewegen met je lichaam tijdens het lachen.

Tijdsduur?

Een keertje lachen is leuk, maar wil je echt verandering en positiever in het leven komen te staan of je ondersteund voelen op een bepaald moment in je leven, dan is het goed om het (nep)lachen met regelmaat en langer dan een week te beoefenen.

Daarom biedt de Lachcoach dit lachtraject ten minste voor 1 maand, 30 dagen achter elkaar aan.

Wat vonden ze er van?

Deelnemers aan het woord

In het begin vond ik het heel erg raar, maar na een paar sessies keek ik er al naar uit om weer te mogen lachen aan de telefoon met Sylvia. Ook voel ik me nu vrolijker en positiever in het leven staan.

Laat ik het maar eerlijk zeggen, dit is echt heel raar! Maar, het werkt wel! De eerste paar keer durfde ik me niet zo goed te laten gaan. Gelukkig heeft Sylvia een aanstekelijke lach en kwamen mijn eigen lachsalvo’s vlot op gang. Ik voel me na een lachsessie energieker en vrolijker. Het geeft veel positiviteit waar ik de rest van de dag iets aan heb. Het valt me ook op dat ik vooral in de ochtenden na een lachsessie mezelf beter kan concentreren op mijn werk. Blij dat ik dit gedaan heb. 

Even praktisch

Wie, wat, hoe en waar?

Meld je aan voor de Lachlijn

Ben jij toe om jouw dagen weer met een lach te beginnen?
Kies jouw favoriete lachbuddy en meld je aan!

Jouw lachbuddy Sylvia van Swaaij

Sylvia van Swaaij

Sylvia vind dit zelf de beste start van de dag. Samen lachen zorgt voor een positieve vibe, geeft energie, het leidt je af van zorgen en stress en motiveert je om dingen te gaan doen die normaal lastig zijn of die je niet leuk vind om te doen. Sylvia maakt graag met de lach blijvende impact op jou, zodat ook jij vrolijker door het leven gaat.

Jouw lachbuddy Cora Edelbroek

Cora wordt er blij van wanneer ze mensen kan helpen hun leven lichter, plezieriger te maken. Met haar speelsheid, puurheid, liefde, vrolijkheid en enthousiasme wil ze inspireren, aanmoedigen om verbinding te maken met jouw eigen levensvreugde. Haar lach is aanstekelijk en ontwapenend. Lachen als bewuste keuze brengt haar meer vertrouwen, rust, ontspanning en plezier. Dat gunt ze jou ook!

Meld je aan voor de Lachlijn

Ben jij toe om jouw dagen weer met een lach te beginnen?