LACHWORKSHOP
Maak van jouw event een beLACHelijk groot succes!

Organiseer jij een groot of een klein event?
Het maakt geen verschil voor de impact die een vrolijke workshop “lachen-zonder-reden” achter laat.

Lachen ontspant, verbindt, relativeert en brengt bovenal energie, vrolijkheid en luchtigheid.

Fake it, until you make it. Yeah!

Een lachworkshop kan onder andere ingezet worden tijdens bedrijfsuitjes, vergaderingen, teambuilding, jubilea, vrijgezellenfeestje, familiefeest, vriendenweekend of ander soort event.

Lachen ontspant je spieren
Versterkt je immuunsysteem
Reduceert pijn en stress
Werkt als antidepressiva
Het lucht op en relativeert
Brengt je in het nu
Verbetert je longcapaciteit
Verhoogt het zuurstofgehalte in je bloed
Masseert de inwendige organen
1 minuut lachen staat gelijk aan 10 minuten roeien
Verhoogt je productiviteit en creativiteit
Is een sociaal gebeuren en schept een band
Leidt tot meer zelfvertrouwen
En nog veel meer positieve kenmerken brengt een lachsessie met zich mee.

Tijdens de lachsessie worden eenvoudige technieken gebruikt om de lachspieren te activeren en het lachen te bevorderen.
Ervaar zelf ook de positieve effecten op lichaam en geest en boek een lachworkshop bij jouw ultieme lachcoach.

Duur van een standaard lachsessie: 1 uur
De tijdsduur kan natuurlijk altijd op verzoek worden aangepast.

Alle prijsafspraken worden op maat gemaakt op basis van de groepsgrootte, dag, dagdeel en de grootte van het event.

De lachcoach geeft lachworkshops door heel Nederland.

Nelly (leerkracht basisonderwijs) over de lachworkshop: Super bedankt. Ik voelde echt verschil na de workshop.

Petra van Gemert (wensvervuller, Stichting Doe een Wens) terugkoppeling op de lachworkshop voor tieners: Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor je medewerking aan de wensvervulling van Lyn. Zoals je in het bijgaande verslag zult kunnen lezen hebben de meiden zich uitermate goed vermaakt deze dag en hebben de hele dag veel plezier gehad. Ook jouw workshop viel enorm in de smaak en Lyn heeft ’s avonds aan tafel uitgebreid verteld aan haar ouders hoe de workshop verliep en zou de andere dag haar lerares eens vertellen waarom lachen helemaal niet verkeerd is 😀 Dus nogmaals dank en hopelijk tot een volgende keer!

Yvonne over hun lachworkshop voor een vrijgezellenfeestje: Hoi Sylvia, wil je nogmaals bedanken voor de workshop afgelopen zondag, we vonden het allemaal erg leuk!! De rest van de dag is hierna heel vrolijk verlopen, als er een gerecht op tafel kwam werd er telkens geroepen: goed zo goed zo, yeah!! Het was een leuke dag, waar we vrolijk op terugkijken.

Wilma over de lachsessie tijdens hun conferentie Elkerliek Ziekenhuis Helmond: Ik heb alleen maar hele positieve geluiden gehoord met natuurlijk hier en daar een kritische noot. Over het algemeen: De Lachcoach was of hartstikke leuk en vernieuwend of doodeng “niks voor mij”!

Mariska over de lachworkshop voor haar vriendengroep: Vreselijk gelachen….buikpijn…..hohoho ik kan niet meer……even stoppen…..weer zo’n lachbui….heerlijk!

Peter van de Broek (Summa collega Eindhoven) over het lachproject: 5 dagen lang, start de dag met 20 minuten lachen op diverse locaties. Onder het motto; begin de dag goed met een lach!: Wat kan lachen een energie geven. De verbinding tussen de mensen die meegedaan hebben is ongekend. Wat een feest en een inzicht in jezelf. Ik kan alle superlatieven wel uit de kast halen maar het heeft in ieder geval mijn leven verrijkt.

Jenny over de openbare lachworkshop: Lachyoga is ontwapenend. Het is ontspannend en uiteindelijk geef je je over aan de hihihi, hahaha of hohoho…

Frank over de openbare lachsessie: Ik ben helemaal geen zweverig type, en al dat positivisme vind ik over het algemeen ook maar overdreven. En toch, ik denk nog vaak terug aan die ene keer dat ik met een collega mee ben gegaan naar jouw lachyoga sessie. Als er een ding is dat ik daar heb opgestoken, dan is het wel dat lachen ECHT werkt! Ook, en misschien juist wel als je helemaal niet vrolijk bent. Door te lachen als je niet hoeft te lachen, word ik vrolijk. Vaak helpt het zelfs al om te denken aan lachen. Toch zal ik waarschijnlijk geen lachyoga sessie meer doen. Te raar! Ik ben te nuchter. Sorry! Maar ik vertel wel aan anderen – als het ter sprake komt – dat ik er zo veel aan heb gehad, dat het zo ontzettend raar is om te doen, maar zo ontzettend lekker, en dat ik er nog altijd iets aan heb. Van één keertje me over de schroom heen zetten! Dank je wel! Ik hoop dat je nog veel mensen blij kunt maken.

Zin om te gaan lachen met De Lachcoach? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

contact@delachcoach.nl

Lees ook de Algemene Voorwaarden

Winkelmand