WIE IS DE LACHCOACH
Sylvia van Swaaij

Sylvia van Swaaij, jouw ultieme lachcoach

 

Ik hou van lachen. Ik vind het geweldig om mensen te verbinden met de kracht van hun lach. Ik hou er ook van om me goed voelen. Lachen zonder reden is hiervoor een krachtige tool. Je kunt je door te lachen te allen tijden goed voelen. Ja, dus ook tijdens ongemakkelijke en/of stressvolle situaties of zelfs periodes die het leven met zich meebrengt.
Maar ik hou nog meer van alle coaching en bewustwordings processen waarin ik mensen verbind met hun beste Zelf, waardoor mensen automatisch, blijvend meer gaan lachen. Ik voel intens geluk als ik andere mensen mag verbinden met innerlijke leiderschap, als ze opstaan voor wie ze werkelijk zijn en zich bewust worden van het feit dat iedereen een krachtige creator  is.

Ik heb Hierzijn.nu gecreëerd en your-flow, daarna De Lachcoach ~ wie lacht, wordt vanzelf vrolijk. Momenteel werk ik aan De Lachacademie ~ lachend het leven door; waarin ik mensen online tools ga aanreiken om te leven vanuit je eigen Flow.

In het verleden werkte ik als laborante in een lab. Totaal iets anders, als wetenschapper dus. Ik heb in het lab goed leren waarnemen, analyseren en conclusies trekken. Ik verlies het overzicht niet zo snel. Handig nu in mijn werk als life coach 😉
Verder heb ik Theta Healing bestudeerd en ben ik gespecialiseerd als:
Emotioneel Welzijn coach,
Life-coach,
Lachcoach en
Mindfulness trainer
Certified Laughter Yoga Teacher (CLYT)
Certified Laughter Yoga Leader (CLYL)
15 maanden ben ik intensief getraind en gecoacht in “Straight Line Leadership” technieken, destijds als een van de eerste in Nederland. Ik blijf mezelf doorontwikkelen door een paar keer per jaar seminars van (buitenlandse) coaches te volgen zoals Abraham Hicks (Vorige jaar een gave cruise mee mogen maken waar Abraham Hicks seminars op gaf. Dat smaakt naar meer! ;-))

Mijn drive om energie + bewustwording + wetenschap + fun te combineren maakt wie ik nu ben: Jouw Ultieme Lachcoach 🙂

Verder hou ik enorm van reizen en om nieuwe dingen te ontdekken samen met mijn man Yvo en mijn kinderen Fay en Ilan. Ik doe aan hardlopen, yoga, meditatie, crosstraining & boxen.

Ik blijf me verdiepen in creërende coaching en hoe je op een vrolijke manier zelf vorm kunt geven aan je leven, vanuit blijdschap, plezier en overvloed. Ik geloof dat er niets te “healen” valt, we zijn allemaal “heel en compleet”. Het is aan jou om dat te geloven en te ervaren…of niet…

Hoe dan ook, geniet van jouw dag en vergeet vooral niet te lachen!

Liefs,
Sylvia van Swaaij

Wat zeggen anderen nog meer over Sylvia:

  • Dirk (lachlijn): Sylvia bedankt! Je hebt mijn leven op een positieve manier verrijkt met je gulle lach.
  • Frank (lachworkshop): Sylvia weet op een pakkende en vrolijke manier duidelijk te maken waar mijn lach eigenlijk voor bedoelt is.
  • Karin (coaching): Sylvia is energiek, optimistisch, goedlachs en erg open. Dat sprak me meteen aan in haar.
  • Liesbeth (opleiding lachyoga docent):Sylvia is is erg open, toegankelijk, enthousiast, heeft veel energie en erg veel ervaring.
  • Sonja (opleiding lachyoga docent): Sylvia is een top trainster en een krachtige vrouw.